Gyakorlati képzés

A „SÉF” Iskola Pedagógiai Programjában célul tűzte ki az intézmény folyamatos eszközbővítését, a modern oktatási technikák alkalmazását, a gazdaság igényeihez alkalmazkodó oktatói kabinet kialakítását. A tanétterem, tankonyha és tancukrászda – a SéfKrajcáR Étteremben és Cukrászdában– kiváló lehetőséget biztosít tanulóink számára a korszerű ismeretek megszerzésére, így biztosak lehetünk abban, hogy a tanulót nem éri felkészületlenül az innováció, az újabb és újabb technológiák és berendezések megjelenése.

 

Elméleti képzés

Az ördög a részletekben rejlik, tartja a mondás. Nálunk a nevelés és a képzés, már az ajtó küszöbét átlépve megkezdődik. Hisszük, hogy az igényes környezet hatással van a tanulmányi teljesítményre, a viselkedésre, a későbbi szakmai előmenetelre. Kiemelten fontos, hogy az iskola teljes megjelenésében a makulátlanságot, a vendéglátásban és idegenforgalomban alapkövetelményként megjelenő rendet és tisztaságot képviselje, ugyanakkor barátságos színeivel, ergonómikus berendezésével a tanulókat tanulásra ösztönözze.
A modern tantermek számítógéppel, kivetítővel felszereltek továbbá valamennyi tanteremben biztosított az internet elérhetőség, így az oktatók garantáltan a legújabb oktatási tartalmakon keresztül mutathatják be a tananyagot.

Elérhetőségeink

Veszprémi SZC "SÉF" Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola (OM 203 066/013),
H-8200 Veszprém, Halle u. 3.
Központi Telefonszám: +36 88/569-880
Igazgatóhelyettesek: +36 70/641-4035
Titkárság: +36 70/641-4052
e-mail: sef@sef.hu

Jelentkezés

Telefonon: +36-88/569-880
e-mailben: jelentkezes@sef.hu

Online jelentkezés